غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود

طب اصیل: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درباب تغذیه در روزهایی که هوا آلوده است، توضیحاتی داد.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اضافه کرد: مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در پایین آوردن اثرات آلودگی هوا مؤثر است. وی افزود: مصرف انواع آش ها، سوپ ها و خوراک عدسی و غذاهای آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید. اسماعیل زاده اظهار داشت: میوه ها و سبزی ها علاوه بر این که فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلاینده ها از دستگاه گوارشی ما می شوند بلکه بواسطه آنتی اکسیدان هایی که دارند می توانند مانع لطمه آلاینده ها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند. وی سفارش کرد: ۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب در برنامه غذایی خود قرار دهید. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم می تواند در تامین ویتامین E به سلامت ریه های ما کمک نماید. وی ادامه داد: منابع اسیدهای چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی اینروزها سفارش می شود. اسماعیل زاده همین طور اشاره کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید می باشد. وی اظهار داشت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در پایین آوردن اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضرورت دارد. اسماعیل زاده اضافه کرد: استفاده از مکمل های ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت لزوم طی روزهای با هوای آلوده کافی است و نباید ادامه یابد چونکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت.

منبع: