چرا استرالیایی ها بیشتر عمر می کنند، آمریکایی ها کمتر؟

طب اصیل: کشور استرالیا ازنظر امید به زندگی اوضاع بمراتب بهتری نسبت به دیگر کشورهای انگلیسی زبان مثل بریتانیا، آمریکا و کانادا دارد.

غزال زیاری: کشورهایی که زبان رسمی آنها انگلیسی است، به سبب تاریخ مشترک استعماری بریتانیا، اشتراکات زیادی دارند؛ حالا نتیجه یک بررسی حکایت از آن دارد که امید به زندگی بین کشورهای انگلیسی زبان بسیار متفاوت می باشد.

به علاوه بنظر می رسد که کشور استرالیا ازنظر امید به زندگی (و احتمالاً به سبب سیستم مراقبت های بهداشتی برتر و مرگ ومیر کمی ناشی از مواد مخدر و سلاح گرم) اوضاع بمراتب بهتری دارد.

راشل ویلکی، دانشمند سلامت جمعیت دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و جسیکا هو، جمعیت شناس دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در همکاری مشترکی بدنبال ایجاد تصویری دقیق از امید به زندگی در کشورهای پردرآمد و انگلیسی زبان بودند و به بررسی این مورد پرداختند.
بررسی داده های دو دهه
این دو محقق داده هایی از شش کشور پردرآمد که زبان رسمی آنها انگلیسی است (آمریکا، کانادا، بریتانیا، جمهوری ایرلند، استرالیا و نیوزیلند) را طول سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ را در موردبررسی قرار داده و باهم مقایسه کردند. در این مقایسه منطقه ای، اطلاعات در رابطه با کشورهای غیر انگلیسی زبان هم از پایگاه داده مرگ ومیر انسان ها دریافت و در نظر گرفته شد.

آن ها دراین باره گفتند: «این شش کشور زبانی مشترک دارند و شباهت های فرهنگی گوناگونی ازجمله رژیم غذایی و سبک زندگی و همین طور سطوح بالای نابرابری درآمد تاریخی در این کشورها دیده می شود.»

همان طور که مطالعه آنها نشان داد، این شباهت ها بدین معنا نیست که شهروندان این کشورها لزوماً طول عمر مشابهی دارند. این پژوهشگران امید به زندگی را در بدو تولد و در سن ۶۵ سالگی ارزیابی کردند تا به بررسی این مورد بپردازند که امید به زندگی تا چه حد تحت تاثیر سن و علت مرگ در کشورهای مختلف است و اینکه امید به زندگی در هر کشور چقدر در مناطق جغرافیایی مختلفش متفاوت می باشد.

 

منبع: