رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران عنوان کرد؛ آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی

طب اصیل: رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، از آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی آگاهی داد.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، سودابه سنگچی اظهار داشت: ادارات دامپزشکی و بهداشت در قالب بازدید مشترک بصورت دوره ای زمانبندی و غیر مترقبه، تمامی مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی را از چهار بعد بهداشت فردی، مواد غذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان برابر دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی به شماره ۱۸۰۳۹۲۲۱ مورد بازدید و بازرسی دقیق و همه جانبه قرار می دهند. وی ادامه داد: در این بازرسی ها از لبنیات موجود در مراکز تولید و توزیع از جمله، شیر، دوغ پنیر خامه، ماست، کشک سرشیر و کره، مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۳۲۶، استاندارد سازمان استاندارد ایران به شماره ۱۶۴ دستورالعمل اجرائی بازرسی بهداشت محیط و دستورالعمل خودکنترلی و خوداظهاری به شماره ۱۸۰۳۹۲۰۲ نمونه برداری شده و در لابراتوار های مورد تأیید وزارت بهداشت، از جهاتی از قبیل اسیدیته شیرخام بر حسب اسید لاکتیک وجود بروسلوز ویروس تب مالت بار میکروبی و پروتئین تحت آزمایش قرار می گیرند. سنگچی اشاره کرد: باتوجه به جوشاندن شیرخام با درجه حرارت بالای ۷۲ درجه سانتیگراد عملاً وجود بروسلوز ویروس تب مالت منتفی است. وی افزود: از طرفی مراکز توزیع نیز علاوه بر رعایت بهداشت فردی و ساختمان از سردخانه استاندارد نگهداری شیر استفاده می نمایند که نقش به سزایی در سلامت فرآورده های لبنی ایفا می کند. رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران اظهار داشت: علاوه بر بازرسی های انجام شده توسط تیم های ادارات دامپزشکی و بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی نیز بهداشت محیط و مواد عرضه شده لبنی را مورد بازرسی مداوم قرار داده و در موارد تخلف برابر قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب ۱۳۶۷/۱۱/۲۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام (خاصه ماده (۳۷)) برخورد می کند.

منبع: