کوتاهتر شدن روزها، احتمال افسردگی فصلی را تشدید می کند؟

طب اصیل: به گزارش طب اصیل، فصل پاییز و کوتاهتر شدن روز می تواند سبب شود که برخی افراد ˮافسردگی زمستانیˮ را احساس کنند.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، حالا یک متخصص، اطلاعاتی مفید در مورد “افسردگی فصلی” که در ماه های سرد و تاریک سال به وجود می آید، ارائه کرده است.
این بیماری که به عنوان اختلال عاطفی فصلی (SAD) نیز شناخته می شود، می تواند منعکس کننده تغییر در سطح سروتونین بوده و با افسردگی ارتباط داشته باشد.
“جنی لارسون” (Jeannie Larson)، استاد دانشگاه مینه سوتا اظهار داشت: بر اساس گزارش سازمان ملی سلامت روان آمریکا، علایم افسردگی فصلی می تواند مشابه علایم اختلال افسردگی باشد. گاهی اوقات تشخیص SAD از انواع دیگر افسردگی دشوار است.
بگفته لارسون، تشخیص افسردگی فصلی تنها بعد از دو وقوع متوالی افسردگی که هر سال در یک زمان شروع و اختتام می گیرد و فرد در سایر زمان های سال هیچ علامتی ندارد، قابل تشخیص می باشد.
نتایج مطالعه ای که در سال ۲۰۱۳ انجام گرفت، نشان داد در حالی که حدود پنج درصد جمعیت ایالات متحده اختلال عاطفی فصلی را تجربه می کنند، این رقم در عرض های جغرافیایی شمالی به ۱۰ درصد می رسد.
نرخ مبتلاشدن به اختلال عاطفی فصلی در زنان بالاتر است که علایم آن بیشتر در فاصله ۲۰ تا ۳۰ سالگی مشاهده می شود. همین طور علایم آن عبارتند از افسردگی، اضطراب، تغییرات خلقی، مشکلات خواب، تغییر در عادات غذایی و بی حالی.
این اختلال ممکنست بصورت احساس بدبختی، گناه، ناامیدی، کاهش علاقه به فعالیت داشتن و از دست دادن عزت نفس ظاهر شود. فرد ممکنست احساس تنش داشته باشد یا نتواند استرس را تحمل کند. علایم دیگر نیز می تواند شامل افزایش اشتها، تمایل به اجتناب از برقراری ارتباطات اجتماعی و اختلال در خواب باشد.
به گزارش هلث دی نیوز، با شروع زمستان ممکنست علایم فرد مبتلا به اختلال عاطفی فصلی بدتر شود و به سبب استرس های مداوم ناشی از همه گیری، احساس انزوا یا اضطراب بیشتری نسبت به گذشته داشته باشد.

منبع: