اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با کیسه های چای

به گزارش طب اصیل، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برخی کیسه های چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد می کنند که می تواند برای سلامت مضر باشد.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره ی میکروپلاستیک ها، اضافه کرد: این ذرات بعد از ورود به سیستم فاضلاب، می توانند منابع آبی مانند رودخانه ها، دریاچه ها و اقیانوس ها را آلوده کنند و سبب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیط های آبی شوند. وی اضافه کرد: میکروپلاستیک ها بوسیله زنجیره غذایی وارد بدن انسان می شوند. جانوران دریایی این ذرات را می بلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلاینده ها به بدن انسان هدایت می شوند که می تواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانون گذاری سخت گیرانه در حوزه تولید کیسه های چای و جایگزینی آنها با نمونه های فاقد پلاستیک تاکید و اشاره کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش برجسته ی در کاهش این آلودگی خواهد داشت. وی اشاره کرد: باتوجه به نتایج زیست محیطی شناخته شده میکروپلاستیک ها، اتخاذ تدابیر فوری برای صیانت از اکوسیستم های آبی و ممانعت از ورود این آلاینده ها به زنجیره غذایی ضرورت دارد.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.