گزارش محققان استرالیایی؛ آلرژی به بادام زمینی چگونه تشدید می شود؟

به گزارش طب اصیل، محققان گزارش می دهند نوزادانی که در زمان رشد در هوای آلوده تنفس می کنند، میزان بیشتری آلرژی به بادام زمینی دارند.

به گزارش طب اصیل به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «دیگو لوپز»، سرپرست تیم پژوهش از دانشگاه ملبورن استرالیا اظهار داشت: «آلاینده های هوا یک اثر تحریک کننده و التهابی دارند که امکان دارد واکنش های آلرژیک سیستم ایمنی را تشدید کند و به صورت بالقوه سبب ایجاد آلرژی های غذایی شود.»
او در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «با این حال، مکانیسم های اساسی در مورد این که چگونه آلودگی هوا خطر آلرژی به بادام زمینی را زیاد می کند و این که چرا اگزما و آلرژی به تخم مرغ تحت تاثیر آلودگی هوا قرار نمی گیرند، باید بیشتر بررسی شود.»
تحقیقات جدید شامل تقریبا ۵۳۰۰ کودک ساکن ملبورن بود که در سن ۱ سالگی ثبت نام کرده بودند و سپس در سنین ۴، ۶ و ۱۰ سالگی تحت نظر بودند.
تیم پژوهش توانست داده های محلی آلودگی هوا را در هر محله ای که کودک در آن زندگی می کند ردیابی کند. آنها بطور دقیق تر دو نوع آلودگی را بررسی کردند: ذرات ریز (PM۲.۵) و دی اکسید نیتروژن (NO۲).
این تیم دریافتند که با افزایش میزان آلودگی هوا، احتمال ابتلای کودک به آلرژی به بادام زمینی هم افزایش خواهد یافت.
لوپز اضافه کرد: «عوامل گوناگونی پشت همه گیری آلرژی هستند و اگر سطوح بالاتر آلودگی هوا بر شیوع و تداوم آن تاثیر می گذارد، پس این یک کشف مهم می باشد. ما می خواهیم شاهد بهبود کیفیت زندگی کودکانی باشیم که با انواع آلرژی ها زندگی می کنند. هرچه بیشتر بدانیم چگونه از آلرژی جلوگیری نماییم، بهتر است.»

منبع: