متخصص طب سنتی عنوان کرد؛ معرفی مفیدترین نوشیدنی های روزهای داغ تابستان

طب اصیل: فصل گرما که فرا می رسد همه بدنبال نوشیدنی هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می توان بجای نوشابه های پرضرر از نوشیدنی های خنک و مفید استفاده نمود.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، فاضله حیدریان مقدم متخصص طب سنتی، با اشاره به این که در فصول گرم سال به سبب شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاسته می شود، اظهار داشت: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی های سبک که هضم راحتی دارند استفاده نمود. وی ادامه داد: در فصل گرما برای پیش گیری از گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می تواند به میزان قابل توجهی مفید باشد. شربت سکنجبین و تخم کاسنی برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چایخوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید. شربت عناب و زرشک ۱۰ عدد عناب را له کرده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید. شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و پس از هم زدن میل کنید. شربت به لیمو برای تهیه این شربت پیمانه شکر را با یک پیمانه آب کمی جوشانده، سپس یک پیمانه آب لیمو تازه اضافه کنید و پس از کمی جوشیدن خاموش کنید، این شربت را با آب خنک رقیق کرده و میل کنید. دوغ ترش و تخم شربتی دو قاشق غذاخوری تخم شربتی را در آب خیسانده، با یک لیوان دوغ ترش رقیق مخلوط کنید و خنک بنوشید.

منبع: