مطلق عنوان کرد؛ پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
به گزارش طب اصیل، دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، توجه به رهنمودهای رییس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص ضرورت تامین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و باکیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت. نخستین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه های اجرائی ذی ربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی خصوصاً واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی گردید. در این نشست، محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اشاره کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب می باشد. دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بمنظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین وظایفی که هر یک از دستگاه های اجرائی ذیربط بر عهده دارند را امسال با جدیت دنبال می کند.