اسماعیل زاده تاکید کرد؛ علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان

به گزارش طب اصیل، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به استفاده زیاد از نمک در پخت نان اخطار داد.
به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: در خیلی از موارد نانواها به علت کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی می زنند که برای سلامت افراد مضر است، بنابراین وزارت بهداشت مدتی است که در میزان نمک نان بازبینی کرده است. وی ضمن اشاره به این که میزان نمک مصرفی در کشور در حدود ۱۲ گرم در روز یعنی تقریبا ۲ برابر استاندارد جهانی است، اضافه کرد: میزان نمک مصرفی باید ۳ تا ۵ گرم در روز باشد که بخشی از این نمک از راه مواد غذایی که در آنها پنهان بوده تأمین می شود و میزان نمک موجود در نان باید کمتر از یک درصد باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: میزان مصرف نمک بالا علاوه بر بیماری های قلبی عروقی باعث بیماری هایی مزمن همچون سرطان می شود و حتی اخیرا ثابت شده کسانی که نمک بالایی مصرف می کنند در معرض ابتلاء به دیابت هم هستند.

منبع: