مصرف منظم گردو به حفظ سلامت در دوران پیری کمک می کند
طب اصیل: به گزارش طب اصیل، داده های مطالعه جدید متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه سوتا نشان می دهد: افزودن حدود یک مشت گردو به رژیم غذایی در طول روز می تواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی مرتبط باشد و سلامت را در کنار روند پیری ارتقاء دهد.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه سوتا طی یک مطالعه ۲۰ ساله روی بیش از ۳۰۰۰ زن و مرد سیاه پوست و سفیدپوست ۱۸ تا ۳۰ ساله دریافتند شرکت کنندگانی که در نوجوانی و جوانی بطور منظم گردو مصرف کرده بودند، در سنین بالاتر فعالیت بدنی بیشتر، رژیم غذایی باکیفیت تر و قلب سالم تری داشتند.
متخصصان اشاره می کنند که توضیح احتمالی برای نتایج می تواند به سبب ترکیب منحصربه فرد مواد مغذی موجود در گردو و تأثیر آنها بر سلامت باشد.
گردو تنها آجیل درختی است که منبع عالی امگا ۳ آلفا لینولنیک اسید است. مطالعات نشان می دهد آلفا لینولنیک اسید ممکنست در سلامت قلب، سلامت مغز و پیری سالم نقش داشته باشد. علاوه بر این، دو عدد گردو حاوی انواع مواد مغذی مهم دیگر برای پشتیبانی از سلامت کلی بدن است.
گردو همین طور انواع آنتی اکسیدان ها همچون پلی فنول ها را به بدن می رساند. به طورکلی، متخصصان، این نتایج را گزارش کردند:
مصرف کنندگان گردو از نظر فعالیت بدنی، نمرات بالاتری نسبت به مصرف کنندگان سایر انواع آجیل و کسانی که اصلا آجیل مصرف نمی کردند، داشتند. در مقایسه با مصرف کنندگان سایر انواع آجیل، خوردن گردو با شاخص توده بدنی پایین تر، دور کمر کمتر، فشار خون پایین و سطح تری گلیسیرید خون پایین تر همراه بود همین طور مصرف گردو با افزایش وزن کمتر در طول دوره مطالعه همراه بود.
در مقایسه با مصرف کنندگان آجیل های دیگر، مصرف کنندگان گردو بطور قابل توجهی غلظت گلوکز خون ناشتای کمتری داشتند، درحالی که مصرف کنندگان سایر آجیل ها، کلسترول LDL بالاتری داشتند. در ضمن متخصصان دریافتند که گنجاندن گردو در رژیم غذایی در دوران بزرگسالی با افزایش کیفیت کلی رژیم غذایی در مقایسه با مصرف کنندگان سایر آجیل ها ارتباط دارد.
به گزارش مدیکال اکسپرس، تغییرات اعجاب انگیز و سالم در الگوی غذایی مصرف کنندگان گردو نشان میدهد که گردو ممکنست به عنوان پلی برای مساعدت با افراد در ایجاد عادات غذایی سالم عمل کند.
منبع: طب اصیل