دسترسی برخط شرکتهای بیمه تکمیلی به نسخ الکترونیک
طب اصیل: معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: نرم افزارهای واسط نسخه نویسی به بیمه های تکمیلی عرضه شده و بیمه های تکمیلی مستقیماً از راه نرم افزارهای واسط قادر به رویت نسخ تجویز شده هستند.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه از آغاز شروع طرح نسخه الکترونیک ارتباط بین بیمه های پایه و بیمه های تکمیلی مدنظر بود اظهارکرد: این ارتباط تا سال قبل از راه بیمه مرکزی انجام می شد اما تغییر یک سیاست کوچک کار را راحتتر کرد.
معاون اداره کل درمان غیر مستقیم سازمان تأمین اجتماعی در توضیح بیشتر اظهار داشت: نرم افزارهای واسط نسخه نویسی به بیمه های تکمیلی عرضه شده و بیمه های تکمیلی مستقیماً از راه نرم افزارهای واسط قادر به رویت نسخ تجویز شده و داده شده از جانب داروخانه ها و مراکز پاراکلینیک به بیماران هستند.
خدایی با اشاره به اینکه میزان ارتباط بیمه های تکمیلی با نرم افزارهای واسط متفاوت می باشد اضافه کرد: کلیه شرکتهای بیمه تکمیلی به این نرم افزار متصل هستند اما میزان دریافت نسخ آنها متفاوت می باشد ضمن این که بعضی از آنها بخصوص دو بیمه گر تکمیلی بزرگ در این عرصه فعال تر عمل می کنند.
وی ادامه داد: از آغاز سال تابحال بیشتر از سه میلیون نسخه از راه نرم افزارها به بیمه های تکمیلی منتقل شده و این نشان داده است که حتی اگر برخی بیمه های تکمیلی هم هنوز کامل متصل نشدند و نتوانستند از نرم افزار استفاده کنند اما این روند رو به رشد بوده و به تدریج نسخه ها از سیستم های مکانیزه دریافت می شوند.
وی ضمن اشاره به این که این سیستم بر خط است و هیچ تعلل و فاصله ای بین تجویز نسخه و رویت آن توسط شرکتهای تکمیلی و داروخانه ها وجود ندارد تأکیدکرد: شرکتهای بیمه تکمیلی باید با این نرم افزارها ارتباط برقرار کنند.
معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در مصاحبه ای رادیویی یادآورشد: طبق تبصره ۱۷ قانون بودجه سالجاری، سازمان های بیمه گر و شرکتهای بیمه تکمیلی پس از گذشت سه ماه از ابلاغ قانون، باید نسبت به تکمیل این پروژه اقدام نمایند و ازاین رو نیازی به قانون نداریم و مدت آن هم تعیین شده است.