گونه های همیشه قرمز می تواند نشانه
طب اصیل: خراسان رضوی احیانا گاهی اوقات سرخ می شوید اما اگر این سرخی، مدت زمان زیادی طول بکشد، این مساله باید بررسی شود.
به نقل از هلث نیوز، وقتی جریان خون افزایش می یابد، گونه های ما قرمز می شود. زمانی که این اتفاق می افتد، رگ های خونی منبسط شده و می تواند منجر به قرمزی یا تیره شدن پوست یا پوستی شوند که در هنگام لمس گرمای آنرا احساس می نماییم. همه این علایم همان چیزی است که بعنوان «برافروختگی پوست» شناخته می شود.
سرخ شدن طبیعی یک واکنش بدنی به هیجان شدید مانند عصبانیت، خجالت، استرس یا اضطراب است. گونه های برافروخته می تواند بعنوان پاسخی به محرک های فیزیکی مانند دمای بیش از اندازه گرم یا انجام ورزش های شدید رخ دهد.
اگر متوجه شدید گونه هایتان حتی بعد از گذراندن احساسات شدید یا سرد شدن بدنتان قرمز باقی می ماند، این مساله می تواند نشانه ای از یک بیماری باشد.
یکی از دلیلهای اصلی قرمزی مزمن گونه ها بیماری پوستی به نام روزاسه(rosacea) است. روزاسه نتیجه واکنش سیستم ایمنی بدن به عوامل بیماری زا روی پوست است.
دکتر دندی انگلمن، متخصص پوست و مو اظهار داشت: همه ما میکروارگانیسم هایی داریم که روی پوستمان زندگی و بوسیله مبارزه با باکتری های بالقوه مضر به حفظ سلامت سد پوستی ما کمک می کنند. با این وجود سیستم ایمنی تعدادی از افراد با این میکروارگانیسم ها بعنوان یک تهدید بالقوه برخورد و با آن مبارزه می کند و در نتیجه روزاسه ایجاد می شود.
در حالی که کرم های تجویزی و داروهای خوراکی می تواند موارد شدیدتر روزاسه را درمان کند، روش های خودمراقبتی وجود دارد که می توانید برای مساعدت با کنترل علایم موارد خفیف تر و جلوگیری از شعله ور شدن بیماری آنها را انجام دهید.
۲ بار در روز از یک پاک کننده بدون عطر و بدون صابون روی صورت خود استفاده کنید. به یاد داشته باشید صورت را به آرامی خشک و همیشه آنرا مرطوب کنید. همین طور باید از لمس مکرر صورت خود اجتناب کنید.
کارشناسان در کلینیک مایو ایالات متحده سفارش می کنند پیش از خروج از منزل از کرم ضدآفتاب با SPF حداقل ۳۰ استفاده کنید.
در نهایت اگر می خواهید روزاسه خودرا مدیریت کنید، از تحریک پوست با محرک های رایج خودداری کنید.
منبع: طب اصیل