یافته جدید مطالعاتی؛ تأثیر داروی سرطان در مقابله با کروناویروس

به گزارش طب اصیل مطالعات جدید نشان داده است داروی سرطان استخراج شده از آب دزدک دریایی معروف به Aplidin در مقابله با کروناویروس همچون گونه انگلیسی آن B.۱.۱.۷ موثر است.

به گزارش طب اصیل به نقل از مهر، محققان دانشکده پزشکی آیسان نیویورک در مطالعه ای جدید به بررسی داروی سرطان Aplidin پرداختند و به فواید آن در مقابله با کروناویروس پی بردند.
داروی Aplidin از یک ترکیب شیمیایی معروف به پلیتیدپسین تولید می شود. این ترکیب نخستین بار از یک موجود دریایی به نام آب دزدک دریایی استخراج شد.
تیم تحقیق نتایج آزمایشات بالینی همچون استفاده از پلیتیدپسین در درمان سلول موش ها و انسان های آلوده به کروناویروس را بررسی کردند.
یافته ها نشان داد این دارو می تواند بعنوان درمانی برای کووید ۱۹ مورداستفاده قرار گیرد. پلیتیدپسین با هدف قرار دادن پروتئین میزبان eEF۱A، اثر بالینی بالایی در مقابل کروناویروس دارد.
در آزمایشات لابراتواری مشخص شد ترکیب موجود در آب دزدک دریایی ۲۷.۵ برابر داروی رمدسیویر توانایی مقابله با کروناویروس را دارد.
همچنین در دو مدل بالینی کووید ۱۹، پلیتیدپسین باعث کاهش ۱۰۰ برابری تکثیر ویروس در ریه ها شد و توانایی آن در کاهش التهاب ریه ها به اثبات رسید.
«کریس وایت»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «پلیتیدپسین عامل بازدارنده بی نهایت خوبی در مقابله با کروناویروس است. اگر این ترکیب در درمان کووید ۱۹ موفق باشد، کروناویروس قادر به مقاومت از راه جهش نخواهد بود.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

منبع: