تأثیر مواد لبنی بر کاهش خطر دیابت و فشار خون
به گزارش طب اصیل نتایج یک بررسی نشان می دهد: مصرف شیر با کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا مرتبط می باشد.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در بررسی های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.
در این بررسی تحقیقاتی روی ۱۵۰ هزار نفر از ۲۱ کشور همچون کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی انجام گرفت. همینطور سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین ۳۵ تا ۷۰ سال سن داشتند.
دراین بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد تا به پرسشنامه ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همینطور از این افراد درخواست شد تا به پرسش های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند.
محققان وضعیت سلامت افراد شرکت کننده را ۹ سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. به قول محققان این افراد به صورت میانگین حدود ۱۷۹ گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده اند همینطور در این بررسی مشخص شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیشتر از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.
به گزارش طب اصیل به نقل از مدیکال دیلی، محققان یافته های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش ۲۴ درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علایم خطرزا در بروز بیماری قلبی است، ارتباط دارد.