سوء تغذیه عامل مهم بیماری و مرگ در سراسر جهان
طب اصیل: نتایج یک مطالعه گسترده نشان میدهد که سوء تغذیه عامل اصلی بیماری و مرگ در سراسر جهان است.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، تحلیل های جدید حاکی از آنست که برای مقابله با سوء تغذیه نیاز است تا سیستم های غذایی و بهداشتی جهان ترمیم شود؛ “تهدیدی فزاینده” که حالا عامل اصلی بیماری و مرگ و میر در سطح جهان بشمار می رود.
“گزارش جهانی تغذیه ۲۰۲۰” نشان میدهد که به سبب سیستم های کشاورزی که کالری را بر تغذیه مناسب ارجح می دانند و همین طور قیمت پایین غذاهای بسیار فرآوری شده، بیشتر مردم در سراسر جهان نمی توانند به مواد غذایی سالم دسترسی داشته باشند یا هزینه آنرا تامین کنند. در میان یا داخل کشورها همچنان نابرابری وجود دارد.
در این گزارش آمده است: از هر ۹ نفر در دنیا یک نفر گرسنه است یا به عبارت دیگر ۸۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی رنج می برند و این در حالیست که از هر سه نفر یک نفر دارای اضافه وزن یا چاقی است.
تعداد فزاینده ای از کشورها فشار مضاعف سوء تغذیه، چاقی و سایر بیماری های در رابطه با رژیم غذایی مانند دیابت، بیماری های قلبی-عروقی و سرطان را متحمل شده اند.
به گزارش نوشته روزنامه گاردین، ماه گذشته سازمان ملل آگهی داد که همه گیری بیماری کووید ۱۹ تعداد افرادی را که با گرسنگی مزمن مواجه می شوند دو برابر می افزاید. همین طور افرادی که گرفتار سوء تغذیه هستند به سبب ضعیف بودن سیستم ایمنی بیشتر در معرض مبتلاشدن به این بیماری قرار دارند. همین طور چاقی و دیابت با نتایج منفی ناشی از همه گیری این بیماری هم راه است.
منبع: طب اصیل