چند توصیه تغذیه ای برای مقابله با کرونا؛ غذای کافی بخوریم
به گزارش طب اصیل یک عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی دانشگاه شهید بهشتی چند سفارش تغذیه ای برای مقابله با کرونا داشت و اظهار داشت: غذاهایی که ما می خوریم باید کافی و در تعادل باشند تا این سیستم خوب کار کند و به این باورهای غلط روی نیاوریم که در ارتباط با بیماری کرونا حتما باید فقط سیر یا زنجبیل بخوریم. سیستم ایمنی یک سیستم جامع و کامل است و به جهت اینکه خوب کار کند نیاز داریم که تغذیه سالم و متعادل داشته باشیم.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، احسان حجازیان در این زمینه اظهار نمود: سیستم ایمنی مجموعه ای از اندام ها، سلول ها و بافت هاست که در سرتاسر بدن پخش شده اند و در واقع یک سیستم منسجم و یکپارچه است که می تواند بدن را در مقابل عوامل بیماری زا حفاظت کند.
وی ادامه داد: غذاهایی که ما می خوریم باید کافی و در تعادل باشند تا این سیستم خوب کار کند و به این باورهای غلط روی نیاوریم که در ارتباط با بیماری کرونا حتما باید فقط سیر یا زنجبیل بخوریم. سیستم ایمنی یک سیستم جامع و کامل است و به جهت اینکه خوب کار کند نیاز داریم که تغذیه سالم و متعادل داشته باشیم.
حجازیان با اعلان اینکه منظور از تغذیه سالم و متعادل این است که تمام اجزای آن بطور کافی و در تعادل به بدن برسند، اظهار داشت: گاهی وقتی این مواد بیشتر از حد نیاز به بدن می رسد و فرد گرفتار چاقی می شود همین بیشتر از حد رسیدن موجب می شود که سیستم ایمنی بدن ما گرفتار ضعف شود.
وی اشاره کرد: تغذیه سالم یعنی از میان مواد غذایی که لازم داریم بهترین ها را انتخاب نماییم.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با حضور در رادیو گفت و گو درباره منابع پروتئینی نیز سفارش کرد: بهتر است که پروتئین ها از منابع گیاهی چون حبوبات به بدن برسد و اگر مقرر است افراد از گوشت استفاده کنند گوشت سفید مصرف کنند. گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اشباع است که در نهایت می تواند موجب التهاب بیشتر در بدن شود و سیستم ایمنی را تضعیف کند.