مصرف پروتئین گیاهی عمر را طولانی می کند
به گزارش طب اصیل محققان ژاپنی اعتقاد دارند که مصرف بیشتر پروتئین های گیاهی عمر را طولانی می کند.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، بگفته پژوهشگران ژاپنی افرادی که از میزان پروتئین های گیاهی بیشتری مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که با مصرف گوشت، پروتئین مورد نیاز بدن خودرا تامین می کنند، عمر طولانی تری دارند.
در این بررسی پژوهشگران به بررسی اطلاعات ۷۱ هزار فرد میانسال در مدت دو دهه پرداختند. پژوهشگران در مقایسه انجام گرفته مشاهده نمودند احتمال مرگ در افرادی که در مدت زمان انجام مطالعه از بیشترین میزان پروتئین گیاهی مصرف کرده بودند ۱۳ درصد کمتر بوده و همین طور این افراد ۱۶ درصد کمتر در معرض مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی هستند.
دکتر «فرانک هو» از دپارتمان تغذیه دانشکده سلامت عمومی هاروارد نیز اظهار داشت: در تحقیقاتی که قبل از این انجام گرفته آمده است مصرف میزان بالایی از پروتئین های حیوانی با افزایش احتمال مبتلاشدن به بیماری های مزمن و مرگ و میر ناشی از آنها مرتبط می باشد. این درحالیست که مصرف قابل توجهی از پروتئین های گیاهی این خطر را می کاهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، دکتر هو که در این مطالعه مشارکت نداشت، اضافه کرد: در مطالعه ای که توسط پژوهشگران ژاپنی انجام گرفت مصرف پروتئین گیاهی بسیار بالا بوده است. همین طور در این مطالعه مشخص شد مصرف پروتئین حیوانی بر افزایش طول عمر تاثیری ندارد.