کدام غذاها در تابستان مسموم کننده هستند؟

طب اصیل: هوای گرم تابستان، مهمترین عامل تکثیر باکتری ها در خیلی از مواد غذایی و بروز مسمومیت است.
به گزارش طب اصیل به نقل از ایسنا، مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری های ایالات متحده در همین رابطه اعلام نموده که بیشتر مرگ و میرهای ناشی از مسمومیت های غذایی در رابطه با باکتری هایی از قبیل سالمونلا، توکسوپلاسما، لیستریا و نوروویروس است.
اما خطر مسمومیت غذایی در تابستان با مصرف کدام خوراکی ها بیشتر می شود؟
گوشت نیمه پخته به سرعت با باکتری E. Coli آلوده می شود. تمام انواع گوشت باید حداقل در دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۱ درجه سلسیوس) بطور کامل طبخ شوند تا خطر آلودگی آنها با این باکتری به حداقل برسد.
جوانه ها نیز از آنجائیکه برای رشد نیاز به شرایط گرم و مرطوب دارند برای رشد باکتری هایی مانند سالمونلا، لیستریا و E. Coli، محیط مناسبی هستند. حتی جوانه های خانگی که در شرایط بهداشتی پرورش می یابند، می توانند باکتری های مضر تولید کنند.
تخم مرغ از دیگر گزینه های غذایی است که خطر مبتلاشدن به مسمومیت غذایی را افزایش می دهد؛ البته اگر خوب پخته نشود. فراموش نکنید که بعد از تماس با پوست تخم مرغ، دست های خودرا با آب گرم و صابون بشویید. پوست تخم مرغ می تواند آلوده به باکتری باشد.
مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری های ایالات متحده در مورد خطر مسمومیت با سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج، کاهو و کلم نیز آگهی داده است. اسفناج آلوده می تواند در خود نورو ویروس داشته باشد و موجب ایجاد اسهال و حالت تهوع در مصرف کننده شود.
به گزارش دویچه وله، خربزه، سالاد ماکارونی، گوشت مرغ نیمه پخته و گوجه فرنگی خام نیز خطر مبتلاشدن به مسمومیت های غذایی در تابستان را می افزایند.

منبع: